2012. augusztus 22., szerda

NOTD #1

Sziasztok!

Részben a szeptemberi Glamour, részben a maxiszoknyám színei inspirálták ezt az egyszerű kis körömfestést. Nem vittem túlzásba semmit, csak két színt vittem fel. Sajnos a képek nem adják vissza az eredeti színt, mivel 19:30-kor, amikor írom ezt a bejegyzést minden van, csak fény nincs.


Talán ez a legszínhűbb kép, de még ez sem adja vissza, az igazi élénk mentazöldet.

Elnézést a minőségért, de sajnos most csak ennyire futotta. De ennél fontosabbak a lakkok amiket használtam. A legkevésbé érdekes az Essence You Rock! kollekciójának 03-as Kings of mints árnyalata, ez díszeleg a gyűrűsujjamon.
 A többin pedig Sally Hansen Xtreme wear darabjaiból a 340-es Mint sorbet. Egyszerűen imádom ezt a lakkot! Tartós, gyönyörű, egy rétegben fedő, pasztell menta zöld. Ez nálam a 2012-es nyár slágerszíne.
 A fedőlakk szinén Sally Hansen Strenghtening top coatja, ami sajnos nem tudom, valóban erősít-e, mivel ritkán használom.

A szeptemberi Glamour előtt sorban: Sally Hansen Strenghtening  Top Coat,  Sally Hansen  Xtreme Wear 340 Mint Sorbet, Essence You Rock! 03 Kings of mint


Tudom, hogy itthon nem lehet Sally Hansen lakkokat kapni, de ha Amerikában jártok próbáljátok ki őket, mert nem drága, de ugyan olyan jól teljesít mint az Essie lakkjaim (ha nem jobban).
Sajnos, nem sűrűn lesz ilyen bejegyzés, mivel nem dolgozhatok festett körmökben, így sajnos a körömlakkjaim eléggé háttérben vannak.

Nektek mi volt az idei nyár slágerszíne a körmeiteken?

Mandula

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése