2011. november 27., vasárnap

A hajgumi

Sziasztok!

Mint a cím is mutatja a hajgumikról szeretnék egy pár szót ejteni. A lelkes Sex and the City rajongók biztosan ismerik a híres Jack Bergeres jelentet, mikor megkérdezi Carrietől, hogy tetszett neki a könyve, mire a cosmopolita nő csak annyit válaszol, hogy imádta, de egy igazi New York-i nő NEM hord hajgumit, csak fogmosáshoz. Persze ezek után lehet jönni, hogy Charlotte rengeteget hordja lófarokba a haját stb.
Nem szeretnék pálcát törni senki felett, és én is hibázom természetesen, de egy igazi, magára valamit is adó nő, nem hord hajgumit csak fogmosáshoz! Vagy ha mégis úgy esne az eset, akkor a hajjal megfelelő színűt. Ez alól természetesen kivétel a 12 év  alatti lányok csoportja. :)

Először elrettentésképp pár kép:



Kedves Catherine Zeta Jones, ezt nagyon nem kéne...




Remélem a képek magukért beszélnek és látjátok, hogy miért is nem kell erőltetni. Még Miss Jones csodás ragyogására is rányomja a bélyegét a 80-as évek nagy divatjának jelen korban uralkodó "mit gondoltunk mi akkor, de ciki..." hangulata.

Mivel a reggeli rohanásban egy lófarokba összefogni a hajat, az egyik legegyszerűbb dolog, így íme néhány pozitív példa arra, hogy lehet ezt jobban is csinálni:

Haj összefogva és egy tincs a gumi köré tekerve, így sikkesebbé is vált az egész összkép

Egyszerűen imádom! forrás


           
                                       
És egy videó, hogyan lehet feldobni a sima lófarkat :) Azért ezt választottam, mert tökéletes hivatalos eseményre, randira, dolgozni, iskolába, mivel elegáns és laza is egyben.


Ti hogyan hordjátok a hajatok? Mennyi időbe telik reggel elkészíteni? Remélem, hogy hasznos volt ez a bejegyzés. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése